Kisah mak dating

by  |  17-Apr-2020 12:35

kisah mak dating-82

She plays the lead character, Dania, a tomboy who struggles to achieve her dream of becoming a flight attendant, in the highly rated TV series Awan Dania aired on Astro Ria for three seasons that made Scha a household name.

She holds a Diploma in Information Technology from PTPL College, Shah Alam and previously worked as a flight stewardess in the local commercial airline, Airasia.

belen ada la tinggal RM10.00, habis tu korang rasa macam mana aku nak bayar tiket wayang?

Tiket wayang masa tu, paling murah harga RM 20.00/2 seats, belum lagi campur duit nak beli popcorn dan air yang harga dia RM9.90 per combo pax. Akhirnya aku dapat ilham, aku call bapak aku mintak tolong bank in RM50 dalam maybank aku.

Jadi modal tengok wayang adalah RM29.90, sedangkan duit dalam poket tinggal lah merah sekeping. Bapak aku setuju tapi dengan syarat kena tunggu sejam, sebab dia ada hal nak selesaikan sebelum pergi bank. Dari kedai tilam Getha ke Jusco, pusing balik gi tengok kedai jual baju kartun, pusing lagi masuk kedai jam Tag Heuer, konon-konon macam aku kaya sangat la, nak tunjuk kat awek yang aku ade high taste, tau branded item kan...

Community Discussion